Genieten van het resultaat

Patrick en ik besloten dat onze woonkamer wel een andere
kleur kon gebruiken. In het traject van offertes opvragen wisten wij echt niet waar, en vooral met
wie, te beginnen. Maar ik wist er wel 1 hoor. Euh…..ik ben nl. een kei in namen: NOT, echt
niet.

Enthousiast maar vooral hoopvol dat Patrick misschien wel de naam van het
bedrijf kende………………..die ene waar je heel vaak busjes van ziet in
Haren. Met deze extra info zal Patrick vast wel weten wie ik bedoel: “Je ziet ze
heel vaak aan het werk bij verschillende huizen geparkeerd of anders
rondrijdend in het dorp”.

En dat klopte, maar een naam…..nee.

Enkele dagen later zien wij een busje staan van het schildersbedrijf dat ik
bedoelde. Jeetje wat een lange naam die haal ik er vast wel uit als ik de Gouden Gids
opsla. Maar na enkelen uren slenteren in de stad en weer thuis aangekomen was ik de
naam alweer vergeten.

En die offerte aanvragen dat kan ook wel even wachten vond ik dan maar. De dag daarna in de auto vraagt Patrick aan mij hoe dat schildersbedrijf ook alweer heet, wetende dat ik de naam alweer kwijt was. En al lachend zegt hij:” voor ons rijdt er weer zo een busje”.

Met grote letters de naam van het bedrijf en contactgegevens vermeld. Nee, nu weet ik het echt wel, dit kan ik toch niet meer vergeten? Maar dat risico wilde Patrick niet meer nemen met mij. Thuis aangekomen heeft hij gelijk met Schildersbedrijf Walter Hoogesteger
gebeld om een offerte aan te vragen.

Nu twee maanden verder zitten wij dik tevreden te genieten van het resultaat. En die lange naam….die zit er nu wel in.

Gaby Maathuis