Renovatie huis Zeemanweg

Het huis aan de zeemanweg 1 is uit het begin van de jaren 1970. De woning is onder architectuur gebouwd en behoort tot de vrije sector.

Een jong gezin met 3 kleine kinderen heeft begin dit jaar de woning gekocht van de eerste eigenaar. Het huis moest nog wel een totale facelift ondergaan. De eerste eigenaar had nog alles in de bekende jaren ’70 kleuren en structuren zoals donkerbruine kozijnen en deuren, schoon metselwerk en plavuizen. De nieuwe eigenaren wilden een totaal andere smooth van  het  huis met  hun eigen ideeën en smaak hebben.

Samen met Jan Hoogesteger is er een plan de campagne gemaakt. Op advies van Jan heeft het huis een aantal aanpassingen ondergaan, waarbij de woning weer helemaal up-to-date is. Zo is er overal glas vervangen.Van enkel glas naar dubbel glas. Alles is opnieuw volgens de nieuwe eisen geïsoleerd, waaronder het dak. De houtrot is aangepakt.

De nieuwe eigenaren hebben samen met Jan Hoogesteger gekozen voor fijn schuurwerk door het gehele huis met als kleurstelling wit en kleuraccentjes.

zeemanweg_001