Onze boerderij in Usquert weer klaar voor de toekomst

Toen wij in de zomer besloten om onze boerderij in Usquert op te laten knappen, vonden wij het belangrijk om ook iets aan het schilderwerk te laten doen. Na een aantal offertes kwamen wij uit bij Walter Hoogesteger Schilders. Door de prima prijs en het prettige contact met Jan Hoogesteger waren wij er snel uit. Omdat onze boerderij een Rijksmonument is, moesten wij er een kleurexpert bij halen. De originele kleuren moeten namelijk toegebracht worden op onze boerderij. Hoogesteger heeft een kleurexpert naar ons gestuurd, die een kleurenschema heeft gemaakt. Aan de hand van deze informatie is onze boerderij in oude glorie hersteld. Onze woonboerderij ziet er weer in de originele staat uit, dankzij Walter Hoogesteger Schilders.

Harm Kleinstra, Usquert