Een allround oplossing, ons huis is weer netjes

Zo’n kleine vijf jaar geleden hebben wij een mooi oud huis gekocht in Zuidlaren. Omdat wij eerst hard aan de binnenkant van het huis hebben gewerkt, waren we begin dit jaar toe aan de buitenkant. Omdat er nogal wat achterstallig onderhoud was en het huis een grote schilderbeurt moest hebben, zijn wij gaan informeren wie dit voor ons zou kunnen doen. Wij kwamen bij Walter Hoogesteger Schilders terecht. De heer Hoogesteger is op afspraak bij ons langs geweest en heeft een hele goede offerte gemaakt. Deze was een stuk scherper qua prijs dan een handje vol andere offertes die wij hadden binnengekregen. Notabene, de heer Hoogesteger heeft ook de goten aan laten pakken, die al een tijdje lek waren. Het houtrot is weggewerkt door het vakkundige team, die altijd hard werkten en goed vriendelijk zijn. Wij krijgen een hoop complimenten van vrienden en buurtgenoten over ons mooie opgeknapte huis. Dank hiervoor!

Fam. Nooteboomer – Zuidlaren