Houtrot is weg

Wij hebben in maart dit jaar een huis gekocht in Hoogezand. Het is een huis uit de jaren ’60 met een look uit die tijd. Omdat er nogal wat moest gebeuren aan dit huis en wij beide werken en dus weinig tijd hebben, hebben wij rondgekeken naar een schildersbedrijf die ook aan houtrotherstel en glaszetten doet. Wij kwamen via internet uit op Walter Hoogesteger Schilders in Haren. Op afspraak voor een eerste kennismaking kwam Jan Hoogesteger bij ons langs. Wij hadden een zeer prettig gesprek met hem, waarbij aan het licht kwam dat er nogal veel moest gebeuren aan de buitenkant van ons huis. Verschillende kozijnen waren goed verrot en op een paar plekken in ons huis zat nog geen dubbel glas. Omdat het huis ook wel een schilderbeurt kon gebruiken, hebben wij dit ook maar direct laten doen. Voor een mooie totaalprijs zijn alle werkzaamheden op een kundige en nette manier uitgevoerd. Wij raden iedereen dit bedrijf aan!

Familie Visser – Hoogezand