Scherpe prijs, goede service

Wij wonen al een aantal jaren in Helpman (Groningen) en hadden nog nooit wat aan ons huis laten doen. Omdat wij op een kennis gewezen werden dat dubbel glas (wat wij nog niet hadden) nogal wat geld bespaart hebben wij besloten om deze investering maar eens te gaan doen. Door diezelfde kennis werden wij geattendeerd op het Schildersbedrijf Walter Hoogesteger. Zij hadden tot zijn grote tevredenheid een aantal jaren zijn huis aangepakt, dus dit was ook wel wat voor ons. Wij hebben een offerte laten maken door Jan Hoogesteger na een zeer prettig gesprek met hem. De prijs viel ons mee ten opzichte van concurrerende schildersbedrijven. Wij hebben toen ook maar besloten om het glas te laten vervangen door Walter Hoogesteger Schilders.

Wij merken dat het nu een stuk behaaglijker is in huis. De thermostaat kan een stuk lager en we zien nu al het resultaat terug aan onze veel lagere energierekening. Wij zijn dik tevreden over het geleverde resultaat door dit prettige bedrijf.

Arno en Rita de Boer uit Groningen