Weer een frisse uitstraling

Begin dit jaar hebben wij ons appartement laten schilderen door het team van Walter Hoogesteger Schilders. Dit winterschilderwerk werd voor een scherp tarief door hun uitgevoerd. Doordat wij jaren stevig gerookt hebben waren er al aardige gele plekken op onze witte muren ontstaan. Volgens mijn vrouw werd het hoogtijd om de boel eens te laten schilderen. Omdat wij zelf altijd een weekje op vakantie gaan in januari leek mij dit het uitgerekende moment om een schildersbedrijf lang te laten komen. Na overleg met de heer Hoogesteger was het mogelijk om ons huis van binnen te laten schilderen tijdens onze korte vakantie. Mijn zoon, die bij ons in de buurt woont gooide ’s ochtends de deur los zodat de schilders naar binnen konden komen. De communicatie verliep vlekkeloos en ons huis was bij thuiskomst weer netjes en fris. Chapeau voor dit zeer goede schildersbedrijf uit Haren.

Frederik van Soest – Groningen