Binnen- en buiten schilderwerk praktijkruimte in 70-er jaren bungalow

Na een verbouwing is in 2015 het binnen- en buitenschilderwerk zeer naar tevredenheid uitgevoerd door Fa. Hoogesteger. Bij het buitenwerk zijn houtrot plekken in de kozijnen goed gerepareerd waardoor het er nu mooi strak en netjes uitziet.

van-der-velde

Dhr. Jan Hoogesteger heeft ons goed geadviseerd wat betreft de kleurkeuze. Zijn idee├źn waren soms net iets anders als wij het aanvankelijk wilden en dat heeft goed uitgepakt.

Het resultaat is prachtig. De samenwerking met de schilders verliep prettig. Zij deden hun best om zo min mogelijk overlast te geven. Jan Hoogesteger is deskundig, vriendelijk, geduldig en biedt ruimte voor feedback en overleg. We zijn heel tevreden over het resultaat en over de samenwerking. Daarom gaan we dit jaar opnieuw met Fa. Hoogesteger in zee voor het schilderen van het woonhuis.

Fam. Van der Velde
Haren