Jaren 30 woning Haren

In het voorjaar kochten wij een jaren 30 woning in Haren. Dat we daar onderhoud aan zouden hebben, wisten we. Zo wisten we ook dat het houtwerk al lang niet geschilderd was en er op verschillende plekken zeer slecht aan toe zou zijn. Maar ook het dak van de garage was lek en er lag een plak groene aanslag op alle dakpannen. Allemaal klussen die je niet zelf even op een paar zomeravonden doet.

We besloten een vakman in de arm te nemen voor het schilderwerk en hebben toen Schildersbedrijf Walter Hoogesteger uitgenodigd. Walter Hoogesteger stond bij ons bekend als de meest gerenommeerde schilder in Haren en omgeving, vandaar dat dit voor ons een voor de hand liggende keuze was.

Het bedrijf wordt geleid door Jan Hoogesteger en deze kwam langs om het werk op te nemen. Een week later kwam hij langs om zijn offerte te overhandigen en deze met ons door te nemen. Hij gaf toen aan ook als hoofdaannemer te kunnen optreden met betrekking tot de reparatie van het garagedak en het reinigen van de dakpannen. Superhandig, want daardoor hoefden we hier zelf niet achteraan, om nog maar te zwijgen van al het geregel wanneer het zover is.

Jan heeft uiteindelijk al het werk als één klus aangenomen en er voor gezorgd dat ons huis er weer tien jaar jonger uitzag: Het dak van de garage was in 1 dag opnieuw bekleed en ook het reinigen van de dakpannen was in 1 dag klaar. Het schilderwerk duurde uiteraard iets langer, aangezien ieder kozijn herstelwerk in zich had en het weer zat nou ook niet bepaald mee. Dat herstelwerk is zeer vakkundig verricht en is totaal onzichtbaar nu de lak er op zit.

Wij zijn zeer tevreden over het prachtige schilderwerk en ontvangen van veel mensen complimenten over de facelift van ons huis. We zijn de mannen van Hoogesteger dankbaar voor dit staaltje vakmanschap!

Stephen en Heidi Pittau

img_6457