Muren mooi geschilderd na aardbevingsschade

Ons huis had aardbevingsschade opgelopen. Daarom zochten we een bedrijf dat de scheuren en de beschadigingen in het stucwerk op alle verdiepingen goed zou kunnen herstellen. Als gevolg daarvan moesten alle muren opnieuw worden geverfd. Wij besloten dan ook maar de rest van het verfwerk onder handen te nemen. Voor deze grote (twee weken durende) klus werd ons Walter Hoogesteger Schilders aangeraden. Van onze keuze voor dat bedrijf hebben wij geen moment spijt gehad.

harkstede20161028_dsc0113

Al bij het allereerste contact met Jan Hoogesteeger merkten wij dat dit familiebedrijf de klant centraal stelt. We kregen kleuradviezen en ook het advies om vanwege onze strakke inrichting enkele radiatoren te vernieuwen. De daarop volgende offerte was zeer transparant. Omdat ook de vloeren op de eerste en tweede etage moesten worden vervangen, was sprake van een strakke planning en afstemming met werkzaamheden van loodgieter en parketlegger. We wilden niet te lang elders verblijven.

harkstede20161028_dsc0120

Het project is keurig binnen de afgesproken twee weken gerealiseerd. Bij de uitvoering van de werkzaamheden bleek de professionaliteit van de medewerkers. Op een aantal plekken bleken de problemen groter te zijn dan verwacht, maar die werden met vakkundigheid opgelost. We zijn zeer tevreden over het mooie eindresultaat en danken Jan en zijn medewerkers voor de plezierige contacten en het professionele werk.

Henk Menninga