Familie Westenbrink Groningen

In januari 2016 trokken wij in ons nieuwe huis dat van buiten slecht onderhouden was. Met name de monumentale goten en kozijnen waren er slecht aan toe. Wij kwamen met Walter Hoogesteger schilders in contact via een flyer. Bij de eerste kennismaking tijdens lichte herstelwerkzaamheden aan de binnenkant van ons huis waren wij al erg onder de indruk van de professionele aanpak van Jan Hoogesteger. Zo werd bij twijfel over de juiste kleur van onze trap, de verf professioneel geanalyseerd en kregen wij binnen enkele dagen het juiste advies.

                

Voor het buitenschilderwerk werd ook advies ingewonnen bij de verfleverancier. Een belangrijke overweging om voor Walter Hoogesteger te kiezen was niet alleen de scherpe offerte, maar ook het feit dat schilderwerk en houtrot-herstel waren inbegrepen. Daarnaast werkten zij efficiënt samen met de aannemer en de loodgieter die in dezelfde periode bezig zouden zijn.

                

Het team van schilders dat aan ons huis werkte was grotendeels gelijk.  De schilders werkten stuk voor stuk zeer nauwgezet en gedroegen zich voorkomend. Dit blijkt wel uit het feit dat wij van verschillende buren spontaan complimenten kregen over de kwaliteit van het schilderwerk en over de schilders. Wat wij ook leuk vonden was het feit dat het een echt familiebedrijf is, waarbij er drie generaties Hoogestegers bij ons project betrokken waren. Enkele laatste onvolkomenheden die wij ontdekten bij de oplevering werden voorspoedig en volledig hersteld. Wij kunnen de firma Walter Hoogesteger van harte aanbevelen, zeker voor grote renovatieprojecten.

 

Fam. Westenbrink, Groningen