AnyTyme Restoria

Hoogesteger schilders is gevraagd om de nieuwe AnyTyme Restoria te voorzien van schilderwerk en kinderbehang. Op de nieuwe locatie in het winkelcentrum van Oosterhaar is een mooie plek gecreƫerd om met het hele gezin naar toe te gaan. Wij van Hoogesteger schilders hebben naast het schilderwerk ook behang geplaatst. Alle nieuwe ingrepen geeft Anytime Restoria een modern en eigentijds uiterlijk. Het stucwerk met roestig karakter geeft naast het werk van het team van Hoogesteger schilders meerwaarde aan de uitstraling van deze zaak.

Omdat deze prachtige zaak nu 60 zitplaatsen heeft is er rekening gehouden met kinderen. Een aantal muren zijn voorzien van vrolijk kinderbehang. Op het behang zijn grappige dieren van allerlei pluimage te zien. Zo voelen ook de allerkleinsten zich thuis bij de nieuwe AnyTyme Restoria aan de Anjerlaan 4 in Haren.

De ingrijpende verbouwing heeft er voor gezorgd dat er meer ruimte is met een kinderhoek en meer zit- en afhaalplaatsen. Ook buiten is er meer ruimte voor 60 stoelen. Zodat er op de mooie dagen van het jaar buiten genoten kan worden van de vele lekkernijen van Restoria AnyTyme.

Hoogesteger schilders wil via deze weg Tonny Bruns en familie feliciteren met deze mooie zaak en locatie.