Beatrixoord Haren

Het bekende Beatrixoord, wat in 1963 is opgericht is misschien wel de bekendste plek in Haren. Dit bijzonder grote pand biedt ruimte voor revalidatie, een pijncentrum, een tuberculose centrum en een cardiologie polikliniek. Het Beatrixoord helpt mensen met een chronische ziekte of lichamelijke handicap om weer zelfstandig te kunnen handelen en bewegen. Walter Hoogesteger schilders heeft de opdracht gekregen om de wanden te voorzien van vrolijke kleuren om de patiënten een hart onder de riem te steken. Geen statisch wit, maar prachtige warme kleuren die ervoor zorgen dat de cliënten van Beatrixoord met een ontspannen gevoel aan hun behandeling kunnen beginnen. Ook is er gekozen voor een aantal opvallend mooie behangprints. Deze creëren een natuurlijke en warme atmosfeer in de gangen van het Beatrixoord. Volgens onderzoek draagt kleur en licht bij aan het welzijn van de patiënten. Dit zogenaamde healing environment draagt er aan bij dat mensen zich prettiger voelen in een gebouw.

Het team van Walter Hoogesteger schilders heeft met haar bekende vakmanschap het Beatrixoord van nieuwe kleuren voorzien met de kwaliteit en afwerking die u van ons gewend bent. Wij hebben met veel plezier aan dit project gewerkt en zijn zeer blij met het behaalde positieve en goede resultaat.