Zeer tevreden!

Zeven jaar geleden kochten wij, jong en toen nog met z’n tweeën, onze eerste huis. Een ruime eengezinswoning met een groen uitzicht in het mooie Haren. Er moest wel het een en ander gebeuren aan het huis. Het huis had nog geen dubbel glas en de kozijnen hadden dringend onderhoud nodig. We kozen voor Hoogesteger schilders. Het familiebedrijf staat al sinds lange tijd goed bekend in Haren en omstreken en kon ons een scherpe offerte bieden. Wat waren wij blij met het eindresultaat: het houtrot werd kundig en professioneel hersteld. Het huis zag er stralend en fris uit.

Zeven jaar later wonen wij met onze twee prachtige kinderen in ons huis. Het was tijd voor een controlebeurt. In de eerste offerte was al direct helder wat dit zou kosten. Fijn, want zo kwamen we niet voor verassingen te staan. De communicatie was vlot, helder en prettig. Doordat ons huis op het zuiden staat was er voor enige houtrot aanwezig. Dit werd vlot en professioneel hersteld. De schilder was jong en heel kundig. Hij was al lang en met veel plezier werkzaam voor Hoogesteger Schilders. Het bedrijf leidt ook nieuwe schilders op en het is fijn te merken dat er met plezier voor het bedrijf gewerkt wordt. Dit draagt bij aan de sfeer in het bedrijf en ook aan de manier waarop er gewerkt wordt. Positief en met korte lijntjes. De schilders zijn een aantal dagen bezig geweest in het huis en het eindresultaat mag er zijn. Er is netjes en secuur gewerkt. Het huis ziet er strak en stralend uit en kan er weer jaren tegenaan. Onze dochter vroeg nadien zelfs waar de schilder was gebleven, want ze vond het zo gezellig zei ze.

Hoogesteger Schilders, graag willen we jullie bedanken voor de service en het mooie resultaat.