Zomerhuis Zeegse

Mijn moeder’s houten zomerhuis in Zeegse moest na vele jaren geen onderhoud, grondig aan de buitenkant worden geverfd. Inclusief het vervangen en repareren van kapotte of verrote planken. Met andere woorden een grote klus. Wij hadden hiervoor 2 schildersbedrijven offertes laten uitbrengen. Hierbij was uitdrukkelijk gevraagd om een uitgebreide en gespecificeerde offerte zodat wij goed zouden kunnen checken of alle besproken werkzaamheden ook in de offerte stonden. Alleen Walter Hoogesteger Schilders leverde een offerte zoals bedoeld: compleet, duidelijk, informatie over de te gebruiken verven en materialen enz. Dit gaf ons het benodigde vertrouwen om met Walter Hoogesteger Schilders in zee te gaan. Dit vertrouwen werd vervolgens volledig waargemaakt. Het eindresultaat is prachtig: het huis ziet er weer prima uit en kan er weer voor vele jaren tegenaan. Met een ‘kleine tussenbeurt’ over 4 jaar wordt het verfwerk voor 7 jaar gegarandeerd. Tijdens de werkzaamheden is enkele malen overlegd en professioneel advies gegeven. Uiteindelijk is de hele klus binnen de overeengekomen termijn afgemaakt.
Wij zijn uitermate tevreden over het resultaat. Walter Hoogesteger Schilders heeft ons professioneel vakwerk geleverd en prettig met ons gecommuniceerd. Van harte aanbevolen!
Peter Room, Haren