Referentie Walter Hoogesteger schilders

We wilden het deze keer anders aanpakken. Ons dertiger jaren huis in de Groningse villabuurt was weer toe aan een flinke schilderbeurt. We zochten een bedrijf dat goede kwaliteit levert voor een redelijke prijs. We kwamen bij Walter Hoogesteger schilders uit en we hebben daar geen moment spijt van gehad.

De offerte was vertrouwenwekkend gedetailleerd en in het daarop volgende gesprek kwamen we snel tot zaken. De hele buitenkant van ons in de stijl van de Amsterdamse school gebouwd huis hebben ze grondig aangepakt met oog voor detail. Over het eindresultaat zijn we zeer tevreden.

Vlak na de afronding kregen we te maken met waterschade in een van de grote kamers op de begane grond. Uiteraard zochten we weer contact met Walter Hoogesteger schilders. Binnen korte tijd hebben ze het oude gestucte plafond, de wanden en de houten kozijnen prachtig gerestaureerd.

Fam. Brouwer

Groningen, november 2019