Professionele schilders met oog voor de details.

Conform de afspraak werd begonnen met werk. Prettige en correcte medewerkers, soms in wisselende samenstelling maar onder constante leiding van een schilder. De communicatie verliep zeer goed. Er werd veel houtrot ontdekt en dat werd snel en deskundig gerepareerd. Bij vorige schildersbeurten door andere schildersbedrijven werd hieraan geen aandacht besteed zodat deze ernstige en vervelende problemen konden ontstaan. Voor het hoge werk (een daklijst van 1,50 m) zijn professionele stijgers gebruikt. Mijn zeer oude en arbeidsintensieve voorgevel van het huis ziet er weer stralend uit waarvoor ik veel complimenten krijg van buren, vrienden en kennissen. De schilders van Walter Hoogesteger schilders moesten ook veel door mijn woonkamer heenlopen en dit werd met veel respect en rust gedaan. Kortom wij zijn dik tevreden.

 

schilder groningen