Recensie Mar en Tjitte Wiersma-Zweens

Wij waren reeds bekend met de firma Hoogesteger, in 2014 hebben ze de voorgevel van ons jaren 30 huis naar volle tevredenheid geschilderd. We aarzelden dan ook niet om weer hun hulp voor het schilderwerk van ons huis in te roepen, dat zegt in feite genoeg. We hebben geen andere schilder overwogen. Nu ging het om een contolebeurt van het eerdere schilderwerk, de hele achtergevel, dakgoten en binnenschilderwerk. Wat je krijgt is een grondige inventarisatie ter plekke ( Jan zag zaken die ons niet eens waren opgevallen en wel heel hard nodig),en  een zeer gedetailleerde offerte. Op de dag van aanvang van de werkzaamheden kwam Jan mee om de afspreken nog even na te lopen. De schilders waren vakkundig, netjes en behulpzaam. Ze werkten heel netjes en het eindresultaat is prachtig. Kortom wij kunnen weer jaren vooruit, en komen vanzelf weer bij Hoogesteger terecht.

 

Mar en Tjitte Wiersma-Zweens