Vakkundig schilderwerk gegarandeerd

Wij hebben al vele jaren goede ervaringen met Walter Hoogesteger Schilders voor schilderwerk aan onze woning, zowel voor klussen in huis als het buitenschilderwerk. Daarom hebben wij, toen dit jaar de buitenkant van het huis weer aan een schilderbeurt toe was, opnieuw dit bedrijf gevraagd om deze klus aan te pakken. Het schilderwerk is door het team van Hoogesteger dit najaar uitgevoerd en het huis zit nu weer strak in de lak. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.  Met een controlebeurt over 4 jaar wordt het buitenschilderwerk zelfs voor een periode van 7 jaar gegarandeerd. Dat vinden wij een plezierige gedachte.

De professionele wijze en de zorgvuldigheid waarmee de voorbereidende werkzaamheden, waaronder ook houtrotreparaties, worden uitgevoerd en de hoge kwaliteit van het schilderwerk kenmerken het vakmanschap van dit bedrijf. De schilders werken netjes en gestructureerd. Wij vinden het van belang dat onze woning goed wordt onderhouden en weten dat het schilderwerk bij het team van Hoogesteger in goede en vakkundige handen is.

Familie Harms