Recensie Familie van der Werf

Tijdens onze oriëntatie op  mogelijkheden om het klimaat binnenshuis te verbeteren kwamen de opties vloerisolatie en HR++ beglazing voorbij. We gingen we in gesprek met onze schilder Jan Hoogesteger. De woning was begin jaren 80 deels voorzien van dubbelglas en voor de oude glas-in-loodramen heeft hij 15 jaar geleden voorzetramen geplaatst. Hoogesteger zijn advies luidde; Alle ramen vervangen door dubbel glas met hoge isolatiewaarde (HR++), een aantal ventilatieroosters plaatsten en de vloer laten isoleren. Nogal een klus. Echter het resultaat is boven verwachting! We ervaren nergens meer koude trek, de temperatuur is meer constant en overal aangenaam. Na een weekendje weg hing er vaak een hinderlijke muffe lucht  in huis ook dat blijkt verleden tijd! Alle werkzaamheden zijn vakkundig, in goed overleg en conform de afspraken gepland en uitgevoerd.

Fam. van der Werf